Vakantieplaatsen
Get the Flash Player to see this rotator.
 
 
 
 
 
 
Privacybeleid
Versienummer 1.0
Datum: 26 januari 2009
                                                  
Alle persoonlijke gegevens die worden verstrekt aan de website worden enkel en alleen gebruikt voor het verzenden van onze diensten. De persoonlijke gegevens worden anoniem verzameld en blijven ook anoniem. Indien er aangemeld wordt voor de nieuwsbrief, worden de e-mail adressen gebruikt om ook daadwerkelijk nieuwsbrieven te verzenden naar deze adressen en voor niets anders. Naast deze persoonlijke gegevens verzamelen wij gegevens met betrekking tot het bezoek aan de site. Bezoekgegevens zijn van grote belang voor ons, niet alleen om te kijken wat het bezoekersaantal is, maar ook om de bezoekersaantallen te analyseren en de site op basis van de bezoekersaantallen zo goed mogelijk aan te passen aan de bezoeker, omdat door middel van bezoekersaantallen gekeken kan worden waar de interesses en de belangstelling van de bezoeker naar uit gaat op de site. Ook zouden adverteerders geïnteresseerd kunnen zijn in de bezoekersaantallen om op basis van de gegevens eventueel te adverteren op de site. Derhalve kunnen bezoekgegevens dus ook verstrekt worden aan bedrijven die betrokken zijn bij vakantieplaatsen.nl.

Op de site treft de bezoeker links van andere websites aan, zoals reisaanbieders. Vakantieplaatsen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites, ook niet voor het eventuele gebruik van uw gegevens door deze websites. Vakantieplaatsen.nl verkoopt dus zelf geen reizen, maar biedt reizen van prominente vakantieaanbieders aan.

De vermelde reisbureau`s op deze site zijn aangesloten bij de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Bij twijfel kunt u altijd op de websites van de ANVR en SGR controleren of de betreffende touroperator nog is aangesloten. 

De adverteerders worden door ons zorgvuldig gecontroleerd op betrouwbaarheid. Controleer bij de geringste twijfel altijd op de websites van ANVR en SGR of het bedrijf wel is aangesloten. Een vermelding of button van de SGR of ANVR op de website van een reisbureau zelf is geen garantie. Iedereen kan zo`n button op zijn website plaatsen, ook al is dit strafbaar.

Het kan zo zijn dat Vakantieplaatsen.nl veranderd wordt door meer functies te integreren in de site. Derhalve kan het privacy beleid ook gewijzigd worden.  Vandaar dat bovenaan het versienummer en de datum staat vermeld waarop het privacybeleid geschreven is en indien een wijziging optreedt, zal het versienummer dit kenbaar maken met daarbij de juiste datum. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over dit privacybeleid of een ander onderdeel van de website,  dan kunt u ten alle tijden contact opnemen via
info@vakantieplaatsen.nl.

 
Home | Privacybeleid | Bookmark deze pagina | Mail naar een vriend | Over Ons | Pagina afdrukken | Sitemap